Enkele reacties van onze gasten……

We vragen onze gasten altijd om een reactie te schrijven in ons gastenboek over hun ervaringen met het huis en de omgeving.
We citeren hier enkele kort reacties. Vanwege privacyredenen vermelden we alleen de initialen van de huurders. U kunt het alle verhalen ter plekke checken in ons gastenboek….

Ook kunt u beoordeling van gasten lezen op de website van ZOOVER.  De gemiddelde score van Carpe Diem kunt u zien op de afbeelding onderdaan de homepage van deze website.

Het is ons heel goed bevallen in jullie “Carpe Diem”. Het huis vonden we heel sfeervol en met veel zorg ingericht.  Ook wat  inventaris betreft goed voor elkaar allemaal! En zo schoon!  Het is voor ons altijd fijn dat er een slaapkamer beneden is als je minder goed ter been bent. Ook waren we blij met de schuur voor de scootmobiel. Nog nooit was het zo gemakkelijk om hem te stallen. Vaak moeten er allerlei ingewikkelde bochtjes gedraaid worden of zijn de drempels te hoog. Woningverhuurders zeggen dan vaak door de telefoon dat het geen probleem is,maar dat valt dan in de praktijk nogal eens tegen. Bij jullie klonk het meteen al helemaal o.k. en dat was het dus ook. Fijn dat dingen gewoon kloppen!
Overigens hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van de fiets die er stond.
De ligging in Ommen is natuurlijk ook perfect, op loopafstand naar het centrum en je bent ook binnen de kortste keren “buiten” in de prachtige omgeving. 

Kortom: voor ons is het een adres om te onthouden en we komen,als het mogelijk is, zeker een keer terug. We wensen jullie veel succes met de verhuur !
Fam. v. M. uit Amersfoort.

‘Het is hier fantastisch in Carpe Diem. Jullie hebben hier het allermooiste vakantiehuisje van Ommen en omgeving gerealiseerd! Schitterend gerenoveerd en heel smaakvol ingericht. Ook de service is uitstekend. Jullie staan altijd gelijk klaar om de mensen van dienst te zijn. Super!’
Dhr. S. uit R.

Leer van gisteren: is opnieuw boeken bij Carpe Diem
Droom 
van morgen: staat voor terug komen in Carpe Diem
Leef vandaag: geniet van de natuur en hoe je in het leven staat.
Een huis zoals dit, daar ken ik er maar één van. Daar vertoeven betekent alleen maar “Carpe Diem”. We zullen het bij anderen aanbevelen!’
Mevr. M.v.R. uit R.

.. de groeten van ons!

.. de groeten van ons!

Beste gasten,
wat een lieve reacties allemaal; we worden er gewoon verlegen van. Voor ons is het allerbelangrijkste dat u een fijne tijd heeft in Carpe Diem; daar doen we ons uiterste best voor en het schijnt dat dat ook aardig lukt..! We werken nog steeds door aan het verbeteren van de kwaliteit en het comfort van de woning.

Sinds de tijd dat we de woning verhuren zijn er al gasten die voor de derde keer bij ons geboekt hebben en daar zijn we best een beetje trots op…

Een warme Carpe Diem groet vanuit Ommen.